OMD Ranking

Markkinamuutos

Oppaita ja materiaalia muutttuvaan maailmaan.

Responding Rapidly 2023-24

OMD:n Responding Rapidly -raportit koostavat yhteen vuoden merkittävimmät kehityssuunnat ja trendit. Varmistamme, että reagoimme uusimpiin uutisiin auttaaksemme ohjaamaan työntekijöitämme ja asiakkaitamme päätöksenteossa.

Lataa Opas

OMD Signals 2024

Signals on vuosittainen raportti joka tarjoaa näkemyksen tulevan vuoden kulttuurisiin, taloudellisiin, poliittisiin sekä kuluttajia koskeviin jännitteisiin. Keskittymällä konkreettisiin signaaleihin ennusteiden sijaan, uskomme pystyvämme kehittämään brändeillemme ja heidän asiakkailleen entistä laadukkaampia ja merkityksellisempiä kokemuksia.

Lataa

CES 2024 | OMG report

Tässä raportissa käydään läpi OMG:n näkemyksiä ja ideoita vuoden 2024 Consumer Electronics Shown (CES) aiheista. CES on maailman suurin vuosittainen teknologiatapahtuma, joka esittelee vuoden tärkeimpiä teknologian trendejä ja innovaatioita. Raportti tarjoaa jäsennellyn katsauksen näiden vaikutuksista markkinointiin.

Lataa raportti

OMD Signals 2023

Tämä raportti antaa yleiskatsauksen keskeisistä kuluttajien signaaleista auttaaksemme suunnittelemaan tulevaa vuotta varten. Uskomme, että tunnistamalla kulttuurilliset, kuluttajien, taloudelliset ja poliittiset jännitteet voimme luoda todellisen eron siinä, miten viestimme brändien puolesta.

Lataa

Sovitaanko tapaaminen?

Oletko kiinnostunut meidän kanssa työskentelystä tai haluatko kenties liittyä iloiseen ja monimuotoiseen joukkoomme? Otathan yhteyttä.

Yhteystiedot