Ymmärryksen ytimessä jo vuodesta 1976

Markkinoinnin ja median asiantuntijat

Tehtävämme on auttaa yrityksiä tekemään entistä tuloksellisempaa ja vaikuttavampaa markkinointia. Hyödynnämme maailman parhaita markkinoinnin työkaluja ja prosesseja ja sovellamme niitä suomalaisiin olosuhteisiin.

Olemme OMD Finland

 

Me OMD:lla uskomme monimuotoiseen osaamiseen. Tiedämme miten tuottaa elämyksiä ja kohtaamisia kuluttajille, joilla on enemmän valinnanvaraa, kuin koskaan aikaisemmin – samalla kun he kohtaavat enemmän viestejä kuin koskaan aikaisemmin.

Avainroolissa on empaattinen kyky ymmärtää ihmisiä, kyky nähdä maailmaa kuluttajan silmin. Kyky ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tarpeita. Kyky hyödyntää asiantuntijoidemme vahvuuksia ja erilaisuutta.

Tuloksia ei synny pelkästään parhaiden työkalujen, uusimman teknologian tai tehokkaiden prosessien avulla, vaan siihen tarvitaan myös monimuotoista kokemusta ja osaamista. Siksi me OMD:lla juhlistamme monimuotoisuutta, edistämme tasapainoa ja kannustamme uuden oppimista.

Tule mukaan

Me OMD:lla pyrimme aina laittamaan luovuuden, innovatiivisuuden, strategisen ajattelun sekä empatian kaikkeen siihen mitä teemme. Vaikka olemmekin kiireinen joukko, on meillä aina pieni hetki aikaa istahtaa alas, jutella uusista ideoista tai pohtia eri tapoja kehittää työskentelytapojamme entistä paremmiksi.

Hae töihin

Sovitaanko tapaaminen?

Oletko kiinnostunut meidän kanssa työskentelystä tai haluatko kenties liittyä iloiseen ja monimuotoiseen joukkoomme? Otathan yhteyttä.

Yhteystiedot