OMD Finland on toiminut Nissan Nordic Europen markkinointikumppanina jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansainvälisesti vahva toimistoverkostomme on mahdollistanut tehokkaan toiminnan Pohjoismaissa ja Baltiassa, joiden markkinointia johdetaan Suomesta käsin. Yhteistyömme monivuotisen menestyksen salaisuus on ketterä yhdessä tekeminen.

Yhteistyömallimme perustuu aitoon kolmikantaan, jossa asiakkaan ja kahden toimiston kommunikaatio sujuu saumattomasti. Käytännössä sekä OMD Finlandin edustajat että luovana lead agencynä toimivan TBWA Helsingin edustajat istuvat fyysisesti osana Nissan Nordic Europen markkinointitiimiä. Asiakas saa näin kaikki markkinointiviestinnän palvelut kätevästi oman katon alta.

Toimintamallista on merkittävää hyötyä kaikille osapuolille. Yhteistyön keskiössä on aina asiakkaan etu ja asiakaspalvelun maksimointi. Toimistojen ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta on vahva, koska tiedon jakaminen on nopeaa ja mutkatonta. Kun eri alojen osaajat saadaan saman suunnittelupöydän ääreen alusta alkaen, suunnittelu on johdonmukaista ja se perustuu datan ja sisältöjen vahvaan liittoon.

Toimivan yhteistyön resepti:

  • mainos- ja mediatoimisto istuu osana asiakkaan markkinointitiimiä,
  • briefit samaan aikaan asiakkaalle ja toimistoille,
  • erilaisten osaajien saumaton yhteistyö läpi toimistorajojen,
  • yhteiset tavoitteet, niiden seuranta ja tuloksista oppiminen sekä
  • jatkuva kehittäminen ja hyvän yhteistyön vaaliminen.

Toimistojen istuminen osana asiakkaan markkinointitiimiä on kenties poikkeuksellista, mutta erittäin toimivaa. Puhallamme aidosti yhteen hiileen ja ideat versoavat luonnostaan, kun eri osa-alueiden ammattilaiset yhdistävät voimansa. Tällä reseptillä on toteutettu monta palkittua kampanjaa, kuten “Nissan Controller Drive Football”.

Yhteistyömme tärkeimmät mahdollistajat ovat mahtava luova toimisto TBWA Helsinki ja rohkea asiakkaamme Nissan Nordic Europe.

Mikäli haluat kuulla lisää toimistojen välisestä yhteistyöstä tai kansainvälistymisestä, ota yhteyttä alla olevan linkin kautta.