OMD Ranking

Erikoispalveluyksikömme

Muut palvelut

Kansainvälinen ketjumme on mahdollistanut  meidän rakentaa Suomeen erittäin korkeatasoisia palveluyksiköitä palvelemaan asiakkaitamme erityisosaamisen suhteen. Näissä tuotteet ja palvelut on kansainvälisesti kehitettyjä ja suunnittelu näiden ympärillä tapahtuu yhdistäen kansainvälisiä tiimejä lokaaleihin tiimeihimme.

Olemme tuoneet niistä kaksi merkittävää palveluyksikkö Suomeen, koska näemme näiden palveluiden ympärillä paljon kysyntää asiakkaissamme

 

TRKKN- maailman suurin GMP ja Cloud-osaamisyksikkö on operoinut osana toimintaamme vuodesta 2022 lähtien. He huolehtivat asiakkaidemme markkinointiteknologiakonsultoinnista, GMP/Cloud lisenssien myymisestä, implementaatiosta, teknisistä integraatioista ja asiakkaiden koulutuksesta.

Katso lisää

Transactretail media yksikkömme (keväästä 2023) toimii retail- asiakkaiden ja brändimainostajien rajapinnassa auttaen teknologiavalinnoissa, tuotteistuksessa, mittaamisessa ja liiketoimintamalleissa. He ovat toimineet jo vuosia suuremmilla markkinoilla, mutta nyt toimivat myös Suomessa.

Katso lisää