Ammattitaidon ja intohimon yhdistelmällä parhaisiin tuloksiin – SF Studios valitsi OMD:n kumppanikseen

Toimialaosaaminen ja globaalisti palkittu uniikki suunnittelumalli vakuuttivat SF Studiosin valitsemaan OMD Finlandin uudeksi mediatoimistokumppanikseen Suomessa.

SF Studios on yksi Pohjoismaiden johtavia elokuvayhtiöitä, joka vastaa vuosittain noin 50 teatteriensi-illan ja satojen tallennejulkaisujen maahantuonnista, markkinoinnista ja levityksestä. Yhtiö edustaa Suomessa omien hankintojensa lisäksi Warner Bros Picturesin, Sony Picturesin ja MGM:n elokuvia ja toimii aktiivisesti myös kotimaisten elokuvien levityksessä. Luovuus ja intohimo elokuvatoimialaa kohtaan ovat jatkuvasti esillä yrityksen arjessa ja nämä yhdistettynä OMD:n vahvaan keinovalikkoon kohderyhmien tehokkaassa tavoittamisessa ovat avain menestykseen myös tulevan yhteistyön osalta.

SF Studiosin Levitystoimen johtaja Timo Räisänen toteaa: ”Poikkeuksellinen ajanjakso ohjasi meidät muutokseen ja tarjosi mahdollisuuden investoida uuteen alkuun. Halusimme erityisesti panostaa rohkeuteen ja hyvään fiilikseen leffateatteriyleisön keskuudessa, unohtamatta kuitenkaan taloudellisten tavoitteiden tärkeyttä. Hyvin harvoin yhteistyökumppanin asiaosaaminen, toimintamallit ja ihmiset kohtaavat näin saumattomasti meidän arvomme ja tavoitteemme. Ihastuimme välittömästi ja odotamme innolla OMD -yhteistyön alkamista.”

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt kertoo, että yhteistyön sävel löytyi helposti: ”Uusi Design-ajatteluun pohjautuva tapamme toimia huomioi entistä paremmin liiketoiminnalliset lopputulemat sekä kohdeyleisöt empatian kautta. Intohimoiset ihmiset ja ketterä tapa toimia olivat alusta saakka yhteistyökeskustelussa läsnä; yhteinen tiimimme on todella innostunut markkinoimaan tulevia menestyselokuvia valoisampia aikoja kohti.”