Pilottiprojektin kautta jatkuvaan yhteistyöhön -Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin kumppanikseen

Kiinteistömaailma valitsi OMD Finlandin mediatoimistokumppanikseen valtakunnallisen pilottiprojektin kautta. Yhteistyö käynnistyi keväällä keskellä koronakriisiä.

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistövälitysketju, joka tarjoaa asuntokaupan ja -vuokrauksen palveluja noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Markkinointia tehdään ketjuohjauksen ja paikallisten asuntomyymälöiden yhteispelinä, joten kumppanin on tärkeää ymmärtää myös alueellisten yrittäjien haasteet.

”Heti yhteistyömme käynnistymisen jälkeen esiin nousi sellaisia viestimisen tarpeita, joita ei vuosisuunnitelmiin oltu kirjoitettu. Monien muiden palvelujen sulkeutuessa meidän oli tärkeä kertoa, että asuntokaupan palvelu jatkuu, hyödyntäen maksimaalisesti etätapaamisia ja sähköisiä palveluja. Uusi kumppani OMD taipui ilahduttavasti muuttuviin tilanteisiin, kun haimme ratkaisuja poikkeusoloissa”, Kiinteistömaailman markkinointi- ja viestintäjohtaja Taina Mustamo kuvaa.

OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt iloitsee, että panostaminen uuteen toimintamalliin on tuonut alkuvuodesta monia uusia asiakkuuksia. ”Yhteistyön aloitus Kiinteistömaailman kanssa keskellä tätä maailmanlaajuista kriisiä osoittaa sen, että teemme oikein panostaessamme mediatekemisen automaation kehittämiseen ja suunnitteluprosessin tehostamiseen siten, että pystymme toimimaan ketterästi ja vastaamaan asiakkaiden todellisiin tarpeisiin muuttuvissa tilanteissa.”