OMG & OMD rekrytoivat nyt aktiivisesti – Toriseva palaa Lintulahteen

Pitkän linjan markkinointialan ammattilainen Ville Toriseva palaa Omnicom Media Groupin mediatoimistojen palvelukseen. Toriseva tulee osaksi OMG:n mediatoimistojen asiakkuustiimejä kehittämään sekä nykyisiä asiakkaita että hoitamaan uusia asiakkuuksia. ”Olemme äärimmäisen innoissamme mahdollisuudesta hyödyntää Torisevan laajaa osaamista ja verkostoa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä markkinoinnin keinoin”, iloitsee Omnicom Media Group Finland:in toimitusjohtaja Teemu Neiglick. ”Meillä on nyt kyky ja mahdollisuus investoida markkinoinnin strategiseen osaamiseen, ja tämän tulemme nyt täysimääräisesti tekemään. Tulemme julkaisemaan lähiviikkoina useita senioritason rekrytointeja lisää”  

Omnicom Media Group on investoinut viime vuodet voimakkaasti teknologiaan ja sen hyödyntämiseen asiakkaiden liiketoiminnan kasvattamisessa. Niistä keskeisimmät ovat mainostajien käyttöön rakennetut markkinointipalvelualusta OMNI, automatisoidut markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisen ja ennustamisen työkalut sekä digitaalisen markkinoinnin optimointijärjestelmät.  

Ville Toriseva uskoo siihen, että markkinoija pärjää nykymaailmassa parhaiten yhdistelmällä joissa tiimissä on parhaat osaajat tukenaan markkinoiden parhaat työkalut ja datakyvykkyydet. 

 ”Minun ja asiantuntijoidemme työnkuva on yksinkertainen: kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa markkinoinnin keinoin. Koska yritysten tarpeet toimivan markkinoinnin suhteen ovat moninaiset, on keinovalikkommekin varsin laaja.  Näin ollen tiimimme koostuvat jatkossa sekä OMG:n että verkostojeni kautta löytyvistä eri osaamisalueiden ammattilaisista”, sanoo Toriseva. 

Toriseva on paluumuuttaja. Hän oli perustamassa Toinen Helsinkiä, jonka toimitusjohtajana hän myös oli. Omnicom Media Group:ilta lähdön jälkeen hän perusti Reaktorin kanssa CEO Helsinki -nimisen markkinoinnin strategiapalveluihin keskittyneen yrityksen, josta hän siirtyi yrityskaupan kautta Allerin palvelukseen. Tämän jälkeen hän keskittyi kehittämään suomalaisten freelancereiden toimintaan nojaavaa omaa markkinointiyritystään.  

Omnicom Media Group on yksi maailman suurimmista mediatoimistokonserneista, jonka toimistoja Suomessa ovat mediatoimistot ToinenPHD, OMD Finland ja Heart & Science.