#OMDuratarinat – Esittelyssä Insight Manager Paula Kasurinen

#OMDuratarinat blogisarjassamme tutustumme OMD:n markkinoinnin ammattilaisiin. Tässä kuussa esittelyssä Insight Manager Paula Kasurinen.

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Paula ja toimin OMD:lla Insight Managerina eli pääasiallisesti vastaan asiakkuuksieni tutkimuksista. Insight Managerin työ OMD:llä on erittäin monipuolista – teemme tutkimuksia laajalla skaalalla aina syvällisistä kuluttajasegmentoinneista yksittäisten kampanjoiden vaikuttavuuden mittaamiseen. Ja lisänä vielä kiinnostavat asiakkuudet eri toimialoilla eli vaihtelua riittää! Työnkuvaani kuuluu siis mm. erilaisten tutkimusten toteutusta suunnittelusta tulosten kiteyttämiseen ja esittämiseen, tutkimustarpeiden tunnistusta sekä media- ja markkinointistrategiatyön tukemista asiakasymmärryksen avulla.

Miten päädyit työskentelemään OMD:lle?

Aloitin OMD:lla traineena Insight-tiimissä reilut neljä vuotta sitten samalla kuin viimeistelin opintojani Aallon kauppakorkeakoulussa. Olin jo opintojen ja kesätöiden kautta innostunut markkina- ja kuluttajatutkimuksesta ja heti ensimmäisessä työhaastattelussa traineepaikasta jäi erityisen hyvät fiilikset. Olinkin aivan innoissani kun kuulin saaneeni paikan! Olen viihtynyt alusta asti hyvin meidän kulttuuriltaan rennossa mutta työmoraaliltaan dynaamisessa porukassa. Oikeastaan neljä vuotta on mennyt ihan supernopeasti – harvoin on samanlaista työpäivää ja melkein koko ajan on meneillään jotain uutta ja jännittävää.

Mitä odotat työltäsi eniten?

Odotan aina vaan entistä mielenkiintoisempia tutkimusprojekteja. Insight-palvelujen puolella viime aikoina erityisessä nosteessa ovat olleet driver-analyysit, joiden avulla voidaan selvittää mitkä tekijät vaikuttavat esim. tietyn brändin preferointiin tai mielikuviin. Lisäksi esimerkiksi kvalitatiivisia tutkimuksia olisi kiinnostavaa tehdä tulevaisuudessa hieman nykyistä enemmän.

Paras uraneuvo, jonka olet saanut?

Kaikki on ihan yhtä pihalla eli kaveriporukkani tapa sanoa ettei kukaan osaa kaikkea täydellisesti ja meillä kaikilla on välillä työelämässä epävarmuuksia. Töissä tulee jatkuvasti eteen uusia tilanteita ja muutoksia – niihin kannattaa hypätä rohkeasti mukaan.